Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

De medewerkers van Excellence Traffic beschikken allen over een portofoon en wij hebben een aantal digitale portofoons waardoor onze medewerkers in direct contact staan met onze meldkamer in Ridderkerk, collega’s en de politie. Het is een landelijk dekkend systeem. Per evenement kan een gespreksgroep worden aangemaakt waardoor alleen de betreffende medewerkers met elkaar kunnen spreken. Een eventueel aanwezige supervisor kan via een laptop de coördinatie van het evenement op zich nemen. Uiteraard kan de opdrachtgever ook kiezen voor het gebruik van portofoons van de organisatie zelf.

 

Communicatiemiddelen voor verhuur

Daarnaast kunnen bij ons portofoons worden gehuurd voor evenementen, bouwwerkzaamheden etc. De portofoons worden geleverd met lader en oortelefoon/microfoon.

 

Heeft u interesse in een dienst waarbij EXCELLENCE Traffic gebruikt maakt van communicatiemiddelen? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden.

Excellence Traffic - neem contact met ons op

phone  085-732 5786
mail  info@excellencetraffic.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor de beste verkeersregelaars tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!