Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Hoe vaak komt het niet voor dat er na een incident de desbetreffende weg voor een bepaalde periode afgezet moet worden? Kunnen er snel verkeersmaatregelen getroffen worden? Hoe is dan de omleiding geregeld? Worden de automobilisten geattendeerd op het ongeval? Op al deze vragen heeft EXCELLENCE Traffic een antwoord.

 

Aanpak incident management

Excellence Traffic verzorgt incident management voor wegbeheerders, bergers en salvage bedrijven. Deze werkzaamheden zijn er op gericht om het verkeer zo snel mogelijk weer op gang te helpen.

 

Er hoeft enkel één telefoontje plaats te vinden met de centrale van EXCELLENCE Traffic en er wordt direct actie ondernomen. Door de gunstige ligging van het kantoor en de steunpunten is de aanrijd tijd kort en kan de verkeersdoorstroming bij het incident direct bevorderd worden.

 

Extra mogelijkheden

EXCELLENCE Traffic biedt hierbij de extra mogelijkheid bij haar incident management om een tekstwagen en actiewagen mee te nemen. Op deze manier kan de verkeerssituatie rond het incident zo snel mogelijk opgelost worden. Ook beschikken wij over hoge en lage hekwerken, eventueel met antizichtscherm, om pottenkijkers bij incidenten te vermijden. Daarnaast beschikken wij over eigen IM voertuigen voorzien van DRIP (tekstkrant).

 

Heeft u interesse in ons incident management? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden.

Excellence Traffic - neem contact met ons op

phone  085-732 5786
mail  info@excellencetraffic.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor de beste verkeersregelaars tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!