Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Uw evenement begint al bij de aankomst van uw bezoekers. Deze mensen hebben zin in het evenement en willen snel hun auto parkeren. Lang moeten wachten en onduidelijke situaties creëren chaos en brengt het humeur van uw bezoekers omlaag. Een goede parkeerbegeleiding is dan ook noodzaak om uw evenement goed te starten.

 

Parkeerbegeleiding door EXCELLENCE

Als u parkeerbegeleiding door EXCELLENCE Traffic laat regelen bent u verzekerd dat uw bezoekers met een goede indruk aan het evenement beginnen. Ze zullen gastvrij worden ontvangen, snel een parkeerplaats toegewezen krijgen en duidelijke bewegwijzering zal aanwezig zijn. Ook zorgen we ervoor dat de bezoekers nadat ze hun auto hebben geparkeerd snel de ingang van uw evenement kunnen vinden.

 

Volledig ontzorgt

Desgewenst kan Excellence Traffic de hele zorg van parkeren en parkeer beleid van u overnemen door het leveren van genoeg parkeerwachters.

 

Vooraf zullen we in samenspraak met u het terrein al helemaal in beeld brengen om het op de dag zelf optimaal en efficiënt in te kunnen richten. Eventueel kunnen wij zorg dragen voor parkeerkaartjes, (mobiele) slagbomen en complete bewakingsunits.

 

Ook bewegwijzering (verkeersborden) kunnen volgens de gelden normen en in overleg met de wegbeheerder (de overheid) door ons worden geplaatst.

 

Door uw parkeerbegeleiding te koppelen met ons verkeer- en vervoerplan zullen we niks aan het toeval overlaten zodat u zich kan bezig houden met het evenement zelf.

 

Heeft u interesse in onze parkeerbegeleiding dienst? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden.

Excellence Traffic - neem contact met ons op

phone  085-732 5786
mail  info@excellencetraffic.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor de beste verkeersregelaars tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!