Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Excellence Traffic beschikt over een groep medewerkers die de opleiding hebben doorlopen voor Buiten Gewoon Opsporing Ambtenaar (BOA). Zij kunnen daardoor worden ingezet als officieel parkeercontroleur met de bevoegdheid tot het uitschrijven van parkeerboetes.

 

Parkeercontroleurs

Het is een grote ergernis auto’s die voetpadden blokkeren, verkeerd geparkeerd staan of niet betalen voor de parkeerplek. Helaas heeft u als gemeenten niet de capaciteit om dit te controleren. EXCELLENCE Traffic kan u met dit probleem helpen. Onze tot BOA opgeleide medewerkers staan voor u klaar. We denken graag mee hoe we u het beste kunnen helpen. Met project of flexibele basis.

 

Bij overtredingen zoals het parkeren zonder betalen kunnen onze parkeercontroleurs een naheffing aanslag uitschrijven.

 

BOA’s

Een BOA heeft specialistische taken en bevoegdheden, kan verdachten aanhouden en mag boetes uitschrijven.

 

Gemeentes hebben niet altijd de capaciteit om voldoende mensen de straat op te sturen. De BOA’s van EXCELLENCE Traffic kunnen u bij dit probleem helpen. In sommige gevallen is het zelf aannemen van BOA’s een zeer kostbare aangelegenheid. Dit komt door de opleidingskosten maar ook met de hoeveelheid werk. In de winter maanden zal er veel minder werk zijn, terwijl in de zomer het werk in overvloed beschikbaar is. EXCELLENCE kan BOA’s leveren voor tijdelijk- en vaste dienstverbanden.

 

Professionele kleding

Onze parkeercontroleurs en BOA’s gaan gekleed in donkerblauwe pantalon met licht blauwe bies conform het model “ handhaving” zoals gebruikt in de meeste Gemeenten in Nederland. De heren hebben daarbij een blauwe dienstpet, de dames een hoedje.

 

De medewerkers kunnen voor korte (bv. zomerseizoen) of langere periode bij de overheid worden gedetacheerd. Ook kunnen medewerkers worden ingezet als zogenaamd Fiscalist waarbij geen BOA opleiding vereist is.

 

Heeft u interesse in onze parkeercontroleurs en BOA’s dienst? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden.

Excellence Traffic - neem contact met ons op

phone  085-732 5786
mail  info@excellencetraffic.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor de beste verkeersregelaars tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!