Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Bent u bezig met het organiseren van een project dat over een groter oppervlakte of op meerdere locaties plaatsvindt dan heeft u behoeften aan een flexibel, wendbaar en snelle oplossing. Verkeersregelaars met motor is dan de ideale oplossing voor u.

 

Gespecialiseerde oplossing

EXCELLENCE Traffic beschikt over een groep eigen motorrijders (verkeersregelaars met motor) die ingezet kunnen worden op de openbare weg voor grotere projecten zoals dorpsfeesten, sportevenementen, optochten maar ook begrafenissen.

 

Tevens kunnen onze motoren ondersteuning bieden bij het surveilleren op grote evenementen en wegwerkzaamheden. De motoren zijn voorzien van oranje stripping en flitslichten.

 

Maar een motor heeft nog meer voordelen ten opzichten van auto’s. Onze mensen rijden eenvoudig langs een file heen en ondervinden ook geen parkeerproblemen. Verkeersregelaars met motor kunnen om die reden snel op de plaats zijn waar een calamiteit heeft plaatsgevonden om de doorstroom van het verkeer te regelen.

 

Heeft u interesse in onze verkeersregelaars met motor dienst en wilt u kijken wat EXCELLENCE Traffic voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden.

Excellence Traffic - neem contact met ons op

phone  085-732 5786
mail  info@excellencetraffic.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor de beste verkeersregelaars tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!