Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

U besteed veel tijd aan het organiseren van een evenement of het plannen van werkzaamheden. Dan wilt u natuurlijk dat alles soepel verloopt als het evenement of werkzaamheden daar zijn. EXCELLENCE Traffic neemt uw zorgen uit handen. Verkeersregelaars van EXCELLENCE zorgen voor een soepele doorstroom van het verkeer, voorkomen ongelukken bij wegwerkzaamheden of bouwterreinen en verwijzen verkeer naar alternatieve routes. Uw verkeersafwikkeling is in professionele handen met verkeersregelaars van EXCELLENCE Traffic.

 

Professionele verkeersregelaars

EXCELLENCE Traffic beschikt over een grote groep medewerkers die de cursus “Bevoegd Verkeersregelaar” met goed gevolg hebben afgelegd en daarnaast in het bezit zijn van het VCA diploma voor veilig werken. Zij kunnen worden ingezet voor het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen en wegwerkzaamheden. Dit is zowel mogelijk op ad-hoc basis als of voor langere periode.

 

Onze verkeersregelaars beschikken over een zomer en winter tenue en brengen (kosteloos) portofoons mee voor onderlinge communicatie.

 

Bent u bezig met het organiseren van een groter project kijk dan bij onze verkeersregelaars met motor service.

 

Heeft u interesse in onze verkeersregelaars dienst? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden.

 

Excellence Traffic - neem contact met ons op

phone  085-732 5786
mail  info@excellencetraffic.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor de beste verkeersregelaars tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!