Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Over het logo van EXCELLENCE Traffic

EXCELLENCE is het Engelse woord voor uitstekendheid of voortreffelijkheid. Het kan ook geïnterpreteerd worden als een talent dat of kwaliteit die uitzonderlijk is of de algemene standaard overtreft.

 

Het logo heeft twee gezichten

Enerzijds is het een kroon die het woord EXCELLENCE vertegenwoordigt. Voortreffelijke veiligheidsoplossingen en verkeersdiensten die gezien kunnen worden als de algemene standaard. Integer, Dienstbaar, Betrokken en Flexibel.

 

Anderzijds zijn het drie mensen. De klant staat bij EXCELLENCE Traffic centraal en staat in het midden. Rechts van de klant staat het managementteam klaar om de klant van dienst te zijn. Links staan de operationele medewerkers klaar om 24 uur per dag hun service te bieden.

 

Het drietal staat op het fundament van EXCELLENCE Traffic. Hierbij kan men denken aan ons beleid, onze structuur, strategie, cultuur, kernwaarden, bedrijfscode en algemene reglementen, partners, financiële soliditeit, kantoorpanden, bedrijfsauto’s en alle overige technische hulpmiddelen.

EXCELLENCE Traffic logo
Excellence Traffic - neem contact met ons op

phone  085-732 5786
mail  info@excellencetraffic.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor de beste verkeersregelaars tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!