Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

De kracht van onze organisatie wordt bepaald door een hoge kwaliteitsgarantie en voortdurende innovatie. Dit wordt in eerste instantie ingevuld door onze medewerkers. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk degelijk opgeleid volgens de laatst geldende wettelijke regels. Maar daar blijft het niet bij.

 

Onze verkeersprofessionals

EXCELLENCE Traffic is een organisatie met medewerkers die zich bewust zijn van hun bijdrage aan het bedrijf en aan de plek die ons bedrijf heeft in de samenleving. Onze medewerkers kennen hun plek maar durven hun mening te uiten. Daarnaast beschikken zij over essentiële kennis en vaardigheden met betrekking tot de omgang met agressieve gasten, communiceren en zijn/haar bevoegdheden. In geval van calamiteiten kunnen onze medewerkers snel en adequaat reageren en de situatie onder controle houden.

 

Gedragscode

Wij hanteren een gedragscode waar alle medewerkers zich aan moeten houden om de privacy van de opdrachtgever te kunnen beschermen. Alle medewerkers ondertekenen bij indiensttreding een geheimhoudingsverklaring en moeten een verklaring omtrent gedrag overhandigen.

 

Herkenbaarheid

Wij zien er op toe dat al onze medewerkers te allen tijde representatief voor de dag komen. Het uniform van EXCELLENCE Traffic voldoet aan alle eisen zoals omschreven in de regeling verkeersregelaars 2009.

 

Verplichte trainingen voor medewerkers

Zoals eerder vermeld maakt EXCELLENCE Traffic gebruik van geavanceerde technieken en systemen. Desondanks blijft het mensenwerk. Om die reden zijn de medewerkers van EXCELLENCE Traffic altijd gediplomeerd, ervaren, vakbekwaam en gemotiveerd. Wij stimuleren onze medewerkers voortdurend in het volgen van opleidingen en cursussen die aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers. Het blijft dus niet alleen bij dat ene verkeersregeldiploma. Onze medewerkers vergaren hierdoor meer kennis en krijgen meer zelfvertrouwen.

 

Kort samengevat: onze verkeersprofessionals zijn integer, respectvol, discreet, maar beslist en hulpvaardig.

 

Bent u op zoek naar een baan? En denkt u dat u past binnen ons team van verkeersprofessionals?

 

Excellence Traffic - neem contact met ons op

phone  085-732 5786
mail  info@excellencetraffic.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor de beste verkeersregelaars tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!